Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web

Dopo Poco Trattoria

Telefon fix: 0232 922
Telefon mobil: 0744 22 55 99
E-mail: contact@dopopocotrattoria.ro
Program: 8:30 – 23:00 (L-D)

Rezervare Restaurant

Informații Produse

Pentru a te împlini prin gust, aromă și aspect, preparatele de la Dopo Poco Trattoria sunt un mozaic de arome în care fiecare ingredient își are importanța sa.

Credem că un preparat este de fapt o poveste culinară în care se întrepătrund ingrediente, condimente și, în aceeași măsură, pasiunea pentru gătit și pentru mâncat. Pe parcursul poveștii, gustul îți va fi surprins, intrigat, provocat sau dezmierdat și purtat prin fel de fel de senzații și arome.

Ca povestea să aibă un deznodământ fericit, în bucătăria Dopo Poco Trattoria intră doar ingrediente atent alese. Avem drept parteneri furnizori de încredere, cu experiență pe segmentul produselor cu temperatură controlată. Cea mai mare parte a produselor pe care le folosim sunt refrigerate, cu excepția fructelor de mare, care sunt produse congelate.

Acestea, alături de ingredientele proaspete oferă savoarea bogată a preparatelor.

Gustul rafinat al brânzeturilor deosebite este păstrat întocmai, întrucât folosim produse doar de la furnizori italieni atent selecționați, ce respectă standardele de excelență.

Savoarea italiană pe care o regăsești în preparate este dată de mezelurile specific italienești. Specialitățile Prosciutto, Bresaola, salam Milano, salam Napoli și salam Ventricina sunt însoțite de certificate de conformitate, dovadă că se înscriu în cerințele calității.

La Dopo Poco Trattoria, alegem cu grijă fiecare produs pe care îl folosim, pentru ca tu să te bucuri de un răsfăț deplin.

Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
  •  
Dopo Poco Trattoria

© 2018 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.