Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi - Restaurantul este inchis.

Dopo Poco Restaurant

Telefon fix: 0232 922
Telefon mobil: 0744 22 55 99
E-mail: contact@dopopocotrattoria.ro
Program: 8:30 – 23:00 (L-D)

Rezervare Restaurant

Informații Produse

Pentru a te împlini prin gust, aromă și aspect, preparatele de la Dopo Poco Restaurant sunt un mozaic de arome în care fiecare ingredient își are importanța sa.

Credem că un preparat este de fapt o poveste culinară în care se întrepătrund ingrediente, condimente și, în aceeași măsură, pasiunea pentru gătit și pentru mâncat. Pe parcursul poveștii, gustul îți va fi surprins, intrigat, provocat sau dezmierdat și purtat prin fel de fel de senzații și arome.

Ca povestea să aibă un deznodământ fericit, în bucătăria Dopo Poco Restaurant intră doar ingrediente atent alese. Avem drept parteneri furnizori de încredere, cu experiență pe segmentul produselor cu temperatură controlată. Cea mai mare parte a produselor pe care le folosim sunt refrigerate, cu excepția fructelor de mare, care sunt produse congelate.

Acestea, alături de ingredientele proaspete oferă savoarea bogată a preparatelor.

Savoarea pe care o regăsești în preparate este dată de folosirea ingredientelor ce sunt însoțite de certificate de conformitate, dovadă că se înscriu în cerințele calității.

La Dopo Poco Restaurant, alegem cu grijă fiecare produs pe care îl folosim, pentru ca tu să te bucuri de un răsfăț deplin.

Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.