Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi - Restaurantul este inchis.

Dopo Poco Restaurant

Telefon fix: 0232 922
Telefon mobil: 0744 22 55 99
E-mail: contact@dopopocotrattoria.ro
Program: 8:30 – 23:00 (L-D)

Rezervare Restaurant

Pe lângă experiență și pasiune, mai există un ingredient care oferă savoarea deplină a preparatelor de la Dopo Poco Restaurant. Produsele pe care le folosim sunt atent selecționate de la furnizori de încredere și însoțite de certificate de calitate eliberate de organisme internaționale reputate, precum ISO 9000, British Retail Consortium, IFS (International Food Standard) sau USDA (U.S. Department of Agriculture).

Carnea de vițel Black Angus, uleiul de măsline, brânzeturile, specialitățile din carne și alte produse pe care le folosim în pregătirea preparatelor sunt atent verificate și evaluate pentru calitatea și consistența lor, înainte de a fi certificate. Procesul este unul laborios și riguros, incluzând numeroase standarde de evaluare a produselor și furnizorilor, pentru a asigura calitatea și siguranța pentru consum a preparatelor ce ajung în farfuria clientului final.

Doar cele mai bune produse primesc eticheta de ”produse certificate” și doar cele mai bune dintre acestea ajung la Dopo Poco Restaurant, unde sunt pregătite conform standardelor noastre interne. Astfel, în bucătăria restaurantului Dopo Poco, produsele își păstrează și potențează savoarea autentică, totul pentru a da naștere unor preparate care să încânte chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Povestea culinară care ți se dezvăluie în farfurie e creată de mulți oameni. Printre aceștia, se numără și furnizorii noștri, atent selecționați după criterii ca experiența, alinierea la standardele de calitate internaționale și certificările obținute.

Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.