Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web

Dopo Poco Trattoria

Telefon fix: 0232 922
Telefon mobil: 0744 22 55 99
E-mail: contact@dopopocotrattoria.ro
Program: 8:30 – 23:00 (L-D)

Rezervare Restaurant

Banqueting

La Dopo Poco Trattoria, înțelegem că fiecare eveniment e o experiență. Iar un eveniment de success e o experiență în care dorința oamenilor de a fi împreună și bucuria de a sărbători un moment special se împletesc cu plăcerea de a se lăsa cuprinși de răsfățul deplin al gustului.

De asta ne ocupăm noi, atunci când facem posibil ca evenimentul tău să fie învăluit în gust, aromă, culoare și atmosferă deosebite. Oriunde alegi să îți sărbătorești momentele speciale, venim în sprijinul tău, aducând aceleași servicii profesioniste de la restaurant în locația evenimentului.

Banqueting Restaurant Dopo Poco Trattoria

Preparatele savuroase îți deschid drumul către o aventură culinară condimentată cu gust bun și aspect apetisant. Iar acesta e doar începutul, căci delectarea gastronomică poate deveni și mai profundă. Astfel, îmbrăcăm locația în care se desfășoară evenimentul tău în atmosfera distinctă și elegantă pe care o regăsești în restaurantul Dopo Poco Trattoria. În funcție de posibilitățile existente în locație, putem intensifica experiența culinară. Te poți bucura de savoarea intensă a preparatelor proaspăt gătite, chiar pe loc, în locația în care se desfășoară evenimentul. De asemenea, ca într-un adevărat spectacol gastronomic, poți privi, alături de invitați, cum preparatele își capătă forma și gustul desăvârșite pe plite încinse, în mâinile bucătarului nostru chef. Toate, desăvârșite de servirea impecabilă de la care personalul Dopo Poco Trattoria nu se abate niciodată. Pentru a fi partenerii tăi de ajutor în organizarea unui eveniment perfect, te rugăm să contactezi echipa Dopo Poco Trattoria pentru a stabili împreună oportunitățile de a-ți transforma evenimentul într-o experiență memorabilă.

Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
  •  
Dopo Poco Trattoria

© 2018 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.