Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web

Dopo Poco Trattoria

Telefon fix: 0232 922
Telefon mobil: 0744 22 55 99
E-mail: contact@dopopocotrattoria.ro
Program: 8:30 – 23:00 (L-D)

Rezervare Restaurant

Ospătar la domiciliu

Atunci când vrei să simți plăcerea unui moment special chiar în confortul casei tale, acolo unde te regăsești cel mai bine, noi îți putem oferi experiența deplină a gustului bun, prezentat și servit în note de eleganță. Astfel, îmbrăcăm atmosfera de familiaritate a casei tale în farmecul sentimentului de răsfăț ca la restaurant.

Dopo Poco Trattoria îți aduce acasă preparate cu gust deosebit, învăluit în savoare italiană. Iar experiența merge mai departe. Poți avea propriul ospătar, care să se ocupe de servirea preparatelor chiar și acasă la tine.

Pentru ca bucuria momentului petrecut alături de invitați să nu fie umbrită de grija pregătirii, aranjării și servirii preparatelor, noi am creat acest serviciu complet prin care îți aducem acasă răsfățul de care te poți bucura la restaurant.

Dacă îți dorești ca la evenimentele tale private să beneficiezi de servicii complete, te rugăm să contactezi echipa Dopo Poco Trattoria. Împreună, putem stabili toate detaliile referitoare la eveniment și îți putem crea oportunitatea de a avea parte de experiența de la restaurant, într-un cadru intim.

Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Dopo Poco Trattoria

© 2017 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.