Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
3 seri de poveste pe săptămână, la Dopo Poco Trattoria
13 noiembrie 2017

La început de săptămână, vrem să te surprindem cu experiențe culinare speciale, care să îți dea startul pozitiv de care ai nevoie pentru o săptămână constructivă și voioasă.

[ ... mai mult ]

Surprize de Halloween la Dopo Poco Trattoria
28 octombrie 2017

În loc de sperieturi și povești cu monștri, anul acesta de Halloween ți-am pregătit surprize, din acelea delicioase, îndulcite cu puțin mister, pe care pe nesăturate le-ai descoperi.

[ ... mai mult ]

Am lansat un nou meniu italian împreună cu Chef Giovanni
19 august 2017

Chef Giovanni, finalistul emisiunii ”Chefi la cuțite” și bucătar cu peste 16 ani experiență, acum noul șef bucătar al restaurantului nostru, a dezvoltat un meniu cu specific italian pentru

[ ... mai mult ]

Restaurant modern în centrul Iașului

10 decembrie 2016
Restaurant modern în centrul Iașului

Noi definim modernitatea prin desăvârșire și diversitate. Pentru a te bucura de o experiență culinară desăvârșită, la Dopo Poco Trattoria căutăm să îți oferim perfecțiunea în orice: în preparatul din farfurie care trebuie să-ți fie pe placul gustului, al ochilor și al inimii; în atmosfera ce te transpune într-un cadru atât relaxant, cât și însuflețit; în servirea profesionistă, căreia nu-i lipsește latura umană; în decorul rafinat, dar  și natural totodată.

Aceasta este imaginea unui restaurant modern, un loc în care ai parte de o aventură a tuturor simțurilor. Restaurantul Dopo Poco Trattoria îți oferă această experiență deplină și ocazia de a te bucura de un moment de liniște, în zbuciumul zilelor pline, chiar în centrul Iașului.

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Dopo Poco Trattoria

© 2017 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.