Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi - Restaurantul este inchis.
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Restaurant modern în centrul Iașului

10 decembrie 2016
Restaurant modern în centrul Iașului

Noi definim modernitatea prin desăvârșire și diversitate. Pentru a te bucura de o experiență culinară desăvârșită, la Dopo Poco Trattoria căutăm să îți oferim perfecțiunea în orice: în preparatul din farfurie care trebuie să-ți fie pe placul gustului, al ochilor și al inimii; în atmosfera ce te transpune într-un cadru atât relaxant, cât și însuflețit; în servirea profesionistă, căreia nu-i lipsește latura umană; în decorul rafinat, dar  și natural totodată.

Aceasta este imaginea unui restaurant modern, un loc în care ai parte de o aventură a tuturor simțurilor. Restaurantul Dopo Poco Trattoria îți oferă această experiență deplină și ocazia de a te bucura de un moment de liniște, în zbuciumul zilelor pline, chiar în centrul Iașului.

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.