Secretul gustului bun începe din momentul în care alegem ingredientele: proaspete, apetisante, o reflexie a muncii unor oameni pasionați, care s-au străduit să obțină ce-i mai bun de la natură.
Cunoaștem străduința furnizorilor noștri în a ne oferi ingrediente de calitate, așa că, la rândul nostru, le folosim cu grijă, pentru a le păstra savoarea, bogăția gustului și a aromelor, culorile vii, prospețimea și intensitatea mirosului.
Ne place creativitatea, care a devenit de mult un ingredient principal în orice rețetă, însă nu ne abatem de la tehnică, tocmai pentru a potența și a face simțit fiecare ingredient în parte.
În aventura de a coace și servi pizza perfectă, am gândit totul pornind de la bază. Am început cu blatul, pregătit dintr-o făină specială adusă din Italia, frământat cu mișcări blânde ca într-un dezmierd și lăsat 3 zile la dospit. Noul blat de pizza este rodul unei povești împletite între ingrediente și tehnică autentic italienești.
Pe deasupra, se întind ademenitoare ingrediente alese, câte 3 - 4 pe fiecare pizza, căci într-o pizza italianească abundența stă doar în gust și în savoare, nu în numărul de ingrediente.
Sortimentele italienești de pizza te vor purta printr-o poveste a gustului în care vei regăsi aromele fiecărui ingredient, iar noul blat te va aduce mai aproape de experiența autentic italienească.
Încearcă noile sortimente de pizza și descoperă un nou mod de a savura acest preparat!