Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi - Restaurantul este inchis.
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Nou în meniul Dopo Poco Trattoria: pizza autentic italienească

23 mai 2017
 Nou în meniul Dopo Poco Trattoria: pizza autentic italienească

Secretul gustului bun începe din momentul în care alegem ingredientele: proaspete, apetisante, o reflexie a muncii unor oameni pasionați, care s-au străduit să obțină ce-i mai bun de la natură.

Cunoaștem străduința furnizorilor noștri în a ne oferi ingrediente de calitate, așa că, la rândul nostru, le folosim cu grijă, pentru a le păstra savoarea, bogăția gustului și a aromelor, culorile vii, prospețimea și intensitatea mirosului.

Ne place creativitatea, care a devenit de mult un ingredient principal în orice rețetă, însă nu ne abatem de la tehnică, tocmai pentru a potența și a face simțit fiecare ingredient în parte.

În aventura de a coace și servi pizza perfectă, am gândit totul pornind de la bază. Am început cu blatul, pregătit dintr-o făină specială adusă din Italia, frământat cu mișcări blânde ca într-un dezmierd și lăsat 3 zile la dospit. Noul blat de pizza este rodul unei povești împletite între ingrediente și tehnică autentic italienești.

Pe deasupra, se întind ademenitoare ingrediente alese, câte 3 - 4 pe fiecare pizza, căci într-o pizza italianească abundența stă doar în gust și în savoare, nu în numărul de ingrediente.

Sortimentele italienești de pizza te vor purta printr-o poveste a gustului în care vei regăsi aromele fiecărui ingredient, iar noul blat te va aduce mai aproape de experiența autentic italienească.

Încearcă noile sortimente de pizza și descoperă un nou mod de a savura acest preparat!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.