Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
Sărbătorești cu gusturi românești la Dopo Poco Trattoria
25 noiembrie 2017

Îmbrăcăm restaurantul în straie de sărbătoare românească și îl învăluim în gusturi tradiționale. Timp de 3 zile, Chef Giovanni gătește în aer liber ”bucate românești”. Într-un

[ ... mai mult ]

3 seri de poveste pe săptămână, la Dopo Poco Trattoria
13 noiembrie 2017

La început de săptămână, vrem să te surprindem cu experiențe culinare speciale, care să îți dea startul pozitiv de care ai nevoie pentru o săptămână constructivă și voioasă.

[ ... mai mult ]

Surprize de Halloween la Dopo Poco Trattoria
28 octombrie 2017

În loc de sperieturi și povești cu monștri, anul acesta de Halloween ți-am pregătit surprize, din acelea delicioase, îndulcite cu puțin mister, pe care pe nesăturate le-ai descoperi.

[ ... mai mult ]

Nou în meniul Dopo Poco Trattoria: pizza autentic italienească

23 mai 2017
 Nou în meniul Dopo Poco Trattoria: pizza autentic italienească

Secretul gustului bun începe din momentul în care alegem ingredientele: proaspete, apetisante, o reflexie a muncii unor oameni pasionați, care s-au străduit să obțină ce-i mai bun de la natură.

Cunoaștem străduința furnizorilor noștri în a ne oferi ingrediente de calitate, așa că, la rândul nostru, le folosim cu grijă, pentru a le păstra savoarea, bogăția gustului și a aromelor, culorile vii, prospețimea și intensitatea mirosului.

Ne place creativitatea, care a devenit de mult un ingredient principal în orice rețetă, însă nu ne abatem de la tehnică, tocmai pentru a potența și a face simțit fiecare ingredient în parte.

În aventura de a coace și servi pizza perfectă, am gândit totul pornind de la bază. Am început cu blatul, pregătit dintr-o făină specială adusă din Italia, frământat cu mișcări blânde ca într-un dezmierd și lăsat 3 zile la dospit. Noul blat de pizza este rodul unei povești împletite între ingrediente și tehnică autentic italienești.

Pe deasupra, se întind ademenitoare ingrediente alese, câte 3 - 4 pe fiecare pizza, căci într-o pizza italianească abundența stă doar în gust și în savoare, nu în numărul de ingrediente.

Sortimentele italienești de pizza te vor purta printr-o poveste a gustului în care vei regăsi aromele fiecărui ingredient, iar noul blat te va aduce mai aproape de experiența autentic italienească.

Încearcă noile sortimente de pizza și descoperă un nou mod de a savura acest preparat!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
  •  
Dopo Poco Trattoria

© 2018 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.