Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
Am lansat un nou meniu italian împreună cu Chef Giovanni
19 august 2017

Chef Giovanni, finalistul emisiunii ”Chefi la cuțite” și bucătar cu peste 16 ani experiență, acum noul șef bucătar al restaurantului nostru, a dezvoltat un meniu cu specific italian pentru

[ ... mai mult ]

Trăiește-ți serile de vară pe terasa Dopo Poco Trattoria
07 iunie 2017

În primul weekend de vară, te invităm să spui ”Bun venit!” serilor lungi și relaxante de pe terasa Dopo Poco Trattoria, într-un cadru culinar și muzical deosebit. Trebuie să înscrii

[ ... mai mult ]

Nou în meniul Dopo Poco Trattoria: pizza autentic italienească
23 mai 2017

Pizza autentic italienească cu blat pregătit dintr-o făină specială adusă din Italia, frământat cu mișcări blânde ca într-un dezmierd și lăsat 3 zile la dospit. Noul blat de pizza este

[ ... mai mult ]

Nou în meniul Dopo Poco Trattoria: pizza autentic italienească

23 mai 2017
 Nou în meniul Dopo Poco Trattoria: pizza autentic italienească

Secretul gustului bun începe din momentul în care alegem ingredientele: proaspete, apetisante, o reflexie a muncii unor oameni pasionați, care s-au străduit să obțină ce-i mai bun de la natură.

Cunoaștem străduința furnizorilor noștri în a ne oferi ingrediente de calitate, așa că, la rândul nostru, le folosim cu grijă, pentru a le păstra savoarea, bogăția gustului și a aromelor, culorile vii, prospețimea și intensitatea mirosului.

Ne place creativitatea, care a devenit de mult un ingredient principal în orice rețetă, însă nu ne abatem de la tehnică, tocmai pentru a potența și a face simțit fiecare ingredient în parte.

În aventura de a coace și servi pizza perfectă, am gândit totul pornind de la bază. Am început cu blatul, pregătit dintr-o făină specială adusă din Italia, frământat cu mișcări blânde ca într-un dezmierd și lăsat 3 zile la dospit. Noul blat de pizza este rodul unei povești împletite între ingrediente și tehnică autentic italienești.

Pe deasupra, se întind ademenitoare ingrediente alese, câte 3 - 4 pe fiecare pizza, căci într-o pizza italianească abundența stă doar în gust și în savoare, nu în numărul de ingrediente.

Sortimentele italienești de pizza te vor purta printr-o poveste a gustului în care vei regăsi aromele fiecărui ingredient, iar noul blat te va aduce mai aproape de experiența autentic italienească.

Încearcă noile sortimente de pizza și descoperă un nou mod de a savura acest preparat!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Dopo Poco Trattoria

© 2017 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.