Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi - Restaurantul este inchis.
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco

14 februarie 2017
Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco

Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

Oferta de pizza 1 + 1, crocantele crispy strips cu cartofi wedges și preparatele de pui, porc, vită și pește de la Dopo Poco sunt acum disponibile și în restaurant, la parterul Moldova Center.

Surprizele nu se încheie aici. Inspirate din rețete internaționale, dar și tradiționale, perfectate în bucătăria Dopo Poco, vei găsi în restaurant și coaste, ciolan de porc, cârnați, grill-uri și burgeri colorați, preparate condimentate cu multă savoare.

Te așteptăm zilnic, la parterul Moldova Center, cu multă voie-bună, atmosferă vioaie și relaxantă și preparate așa cum îți dorești.

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.