Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Am lansat un nou meniu italian împreună cu Chef Giovanni

19 august 2017
Am lansat un nou meniu italian împreună cu Chef Giovanni

Chef Giovanni, finalistul emisiunii ”Chefi la cuțite” și bucătar cu peste 16 ani experiență, acum noul șef bucătar al restaurantului nostru, a dezvoltat un meniu cu specific italian pentru clienții Dopo Poco Trattoria.

Preparate diverse, originale și cu adevărată savoare italiană, asta îți promitem că vei regăsi în noul meniu, ce cuprinde peste 80 de sortimente de la antreuri, paste și risotto, la preparate de pui, porc, vită, pește și pizza napoletană.

Desigur, am introdus câteva surprize culinare care să condimenteze și mai mult experiența trăită în restaurant. Prima surpriză este Black Burger, un preparat original a lui Chef Giovanni, premiat în cadrul mai multor concursuri culinare. Mai mult, te vom surprinde cu două farfurii pregătite de Chef Giovanni chiar în finala emisiunii ”Chefi la cuțite”, pe care le vei putea comanda din noul meniu: piept de rață cu legume tempura și sos de vin roșu și foie gras cu pan brioche, dulceață de ardei iute și caramel de roșii.

Noutățile din meniu sunt completate de schimbările la sortimentele de pizza, dar și la modul de pregătire: specialități italiene, blat napoletan, coapte într-un cuptor autentic italian, chiar sub privirile clienților din restaurant.

Întreaga experiență a preparatelor cu savoare italiană, a vinurilor alese și a unei atmosfere de poveste o poți trăi la noi în restaurant.

Te așteptăm cu drag!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.