Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
Sărbătorești cu gusturi românești la Dopo Poco Trattoria
25 noiembrie 2017

Îmbrăcăm restaurantul în straie de sărbătoare românească și îl învăluim în gusturi tradiționale. Timp de 3 zile, Chef Giovanni gătește în aer liber ”bucate românești”. Într-un

[ ... mai mult ]

3 seri de poveste pe săptămână, la Dopo Poco Trattoria
13 noiembrie 2017

La început de săptămână, vrem să te surprindem cu experiențe culinare speciale, care să îți dea startul pozitiv de care ai nevoie pentru o săptămână constructivă și voioasă.

[ ... mai mult ]

Surprize de Halloween la Dopo Poco Trattoria
28 octombrie 2017

În loc de sperieturi și povești cu monștri, anul acesta de Halloween ți-am pregătit surprize, din acelea delicioase, îndulcite cu puțin mister, pe care pe nesăturate le-ai descoperi.

[ ... mai mult ]

Am lansat un nou meniu italian împreună cu Chef Giovanni

19 august 2017
Am lansat un nou meniu italian împreună cu Chef Giovanni

Chef Giovanni, finalistul emisiunii ”Chefi la cuțite” și bucătar cu peste 16 ani experiență, acum noul șef bucătar al restaurantului nostru, a dezvoltat un meniu cu specific italian pentru clienții Dopo Poco Trattoria.

Preparate diverse, originale și cu adevărată savoare italiană, asta îți promitem că vei regăsi în noul meniu, ce cuprinde peste 80 de sortimente de la antreuri, paste și risotto, la preparate de pui, porc, vită, pește și pizza napoletană.

Desigur, am introdus câteva surprize culinare care să condimenteze și mai mult experiența trăită în restaurant. Prima surpriză este Black Burger, un preparat original a lui Chef Giovanni, premiat în cadrul mai multor concursuri culinare. Mai mult, te vom surprinde cu două farfurii pregătite de Chef Giovanni chiar în finala emisiunii ”Chefi la cuțite”, pe care le vei putea comanda din noul meniu: piept de rață cu legume tempura și sos de vin roșu și foie gras cu pan brioche, dulceață de ardei iute și caramel de roșii.

Noutățile din meniu sunt completate de schimbările la sortimentele de pizza, dar și la modul de pregătire: specialități italiene, blat napoletan, coapte într-un cuptor autentic italian, chiar sub privirile clienților din restaurant.

Întreaga experiență a preparatelor cu savoare italiană, a vinurilor alese și a unei atmosfere de poveste o poți trăi la noi în restaurant.

Te așteptăm cu drag!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
  •  
Dopo Poco Trattoria

© 2018 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.