Chef Giovanni, finalistul emisiunii ”Chefi la cuțite” și bucătar cu peste 16 ani experiență, acum noul șef bucătar al restaurantului nostru, a dezvoltat un meniu cu specific italian pentru clienții Dopo Poco Trattoria.
Preparate diverse, originale și cu adevărată savoare italiană, asta îți promitem că vei regăsi în noul meniu, ce cuprinde peste 80 de sortimente de la antreuri, paste și risotto, la preparate de pui, porc, vită, pește și pizza napoletană.
Desigur, am introdus câteva surprize culinare care să condimenteze și mai mult experiența trăită în restaurant. Prima surpriză este Black Burger, un preparat original a lui Chef Giovanni, premiat în cadrul mai multor concursuri culinare. Mai mult, te vom surprinde cu două farfurii pregătite de Chef Giovanni chiar în finala emisiunii ”Chefi la cuțite”, pe care le vei putea comanda din noul meniu: piept de rață cu legume tempura și sos de vin roșu și foie gras cu pan brioche, dulceață de ardei iute și caramel de roșii.
Noutățile din meniu sunt completate de schimbările la sortimentele de pizza, dar și la modul de pregătire: specialități italiene, blat napoletan, coapte într-un cuptor autentic italian, chiar sub privirile clienților din restaurant.
Întreaga experiență a preparatelor cu savoare italiană, a vinurilor alese și a unei atmosfere de poveste o poți trăi la noi în restaurant.
Te așteptăm cu drag!