Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
Am lansat un nou meniu italian împreună cu Chef Giovanni
19 august 2017

Chef Giovanni, finalistul emisiunii ”Chefi la cuțite” și bucătar cu peste 16 ani experiență, acum noul șef bucătar al restaurantului nostru, a dezvoltat un meniu cu specific italian pentru

[ ... mai mult ]

Trăiește-ți serile de vară pe terasa Dopo Poco Trattoria
07 iunie 2017

În primul weekend de vară, te invităm să spui ”Bun venit!” serilor lungi și relaxante de pe terasa Dopo Poco Trattoria, într-un cadru culinar și muzical deosebit. Trebuie să înscrii

[ ... mai mult ]

Nou în meniul Dopo Poco Trattoria: pizza autentic italienească
23 mai 2017

Pizza autentic italienească cu blat pregătit dintr-o făină specială adusă din Italia, frământat cu mișcări blânde ca într-un dezmierd și lăsat 3 zile la dospit. Noul blat de pizza este

[ ... mai mult ]

Am lansat un nou meniu italian împreună cu Chef Giovanni

19 august 2017
Am lansat un nou meniu italian împreună cu Chef Giovanni

Chef Giovanni, finalistul emisiunii ”Chefi la cuțite” și bucătar cu peste 16 ani experiență, acum noul șef bucătar al restaurantului nostru, a dezvoltat un meniu cu specific italian pentru clienții Dopo Poco Trattoria.

Preparate diverse, originale și cu adevărată savoare italiană, asta îți promitem că vei regăsi în noul meniu, ce cuprinde peste 80 de sortimente de la antreuri, paste și risotto, la preparate de pui, porc, vită, pește și pizza napoletană.

Desigur, am introdus câteva surprize culinare care să condimenteze și mai mult experiența trăită în restaurant. Prima surpriză este Black Burger, un preparat original a lui Chef Giovanni, premiat în cadrul mai multor concursuri culinare. Mai mult, te vom surprinde cu două farfurii pregătite de Chef Giovanni chiar în finala emisiunii ”Chefi la cuțite”, pe care le vei putea comanda din noul meniu: piept de rață cu legume tempura și sos de vin roșu și foie gras cu pan brioche, dulceață de ardei iute și caramel de roșii.

Noutățile din meniu sunt completate de schimbările la sortimentele de pizza, dar și la modul de pregătire: specialități italiene, blat napoletan, coapte într-un cuptor autentic italian, chiar sub privirile clienților din restaurant.

Întreaga experiență a preparatelor cu savoare italiană, a vinurilor alese și a unei atmosfere de poveste o poți trăi la noi în restaurant.

Te așteptăm cu drag!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Dopo Poco Trattoria

© 2017 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.