Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi
Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Sărbătorești cu gusturi românești la Dopo Poco Trattoria
25 noiembrie 2017

Îmbrăcăm restaurantul în straie de sărbătoare românească și îl învăluim în gusturi tradiționale. Timp de 3 zile, Chef Giovanni gătește în aer liber ”bucate românești”. Într-un

[ ... mai mult ]

3 seri de poveste pe săptămână, la Dopo Poco Trattoria

13 noiembrie 2017
3 seri de poveste pe săptămână, la Dopo Poco Trattoria

La început de săptămână, vrem să te surprindem cu experiențe culinare speciale, care să îți dea startul pozitiv de care ai nevoie pentru o săptămână constructivă și voioasă. Răsfățul și relaxarea nu sunt doar pentru weekend, așa că ți-am pregătit 3 seri de care să te bucuri din plin.

În fiecare luni, după ora 17:00, Chef Giovanni pregătește un preparat surpriză, ”o nebunie culinară”, pe care îl oferă clienților spre degustare. Aceasta e ocazia de a încerca mâncăruri deosebite, pe care nu le vei găsi în meniu în mod obișnuit.
Pentru prima seară de luni, spunem doar atât: înghețată de pâine cu mousse de păstârnac și dovleac, un desert neobișnuit, dar care chefii noștri ne garantează că va fi o surpriză plăcută.

Fii cu ochii pe pagina noastră de facebook pentru a afla cu ce plănuiește Chef Giovanni să te surprindă în fiecare luni seară!

Ziua de marți o dedicăm celei mai iubite ispite culinare: pizza. La noi vei găsi pizza autentic napoletană, pregătită cu ingrediente și după tehnica italiană, iar o așa pizza merită savurată din plin. Așa că te invităm să pui pizza pe repeat: pentru doar 35 de lei, mânânci câte pizza vrei și primești și bere din partea casei, în fiecare marți, după ora 17:00.

Miercuri te ademenim cu un adevărat răsfăț culinar, un preparat nobil în toate aspectele sale. Chef Giovanni și echipa sa îți pregătesc vită de Uruguay pe plită încinsă, servită împreună cu un pahar de vin roșu, un adevărat spectacol de arome. Pachetul special este disponibil doar în restaurant, în fiecare miercuri, după ora 17:00, la prețul de 49 de lei.

Cu un așa start de săptămână, continuarea va fi la fel de grozavă. Te așteptăm așadar să te bucuri alături de noi de seri de poveste, de cel puțin 3 ori pe săptămână, doar la Dopo Poco Trattoria.

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2018 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.