Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
Am lansat un nou meniu italian împreună cu Chef Giovanni
19 august 2017

Chef Giovanni, finalistul emisiunii ”Chefi la cuțite” și bucătar cu peste 16 ani experiență, acum noul șef bucătar al restaurantului nostru, a dezvoltat un meniu cu specific italian pentru

[ ... mai mult ]

Trăiește-ți serile de vară pe terasa Dopo Poco Trattoria
07 iunie 2017

În primul weekend de vară, te invităm să spui ”Bun venit!” serilor lungi și relaxante de pe terasa Dopo Poco Trattoria, într-un cadru culinar și muzical deosebit. Trebuie să înscrii

[ ... mai mult ]

Nou în meniul Dopo Poco Trattoria: pizza autentic italienească
23 mai 2017

Pizza autentic italienească cu blat pregătit dintr-o făină specială adusă din Italia, frământat cu mișcări blânde ca într-un dezmierd și lăsat 3 zile la dospit. Noul blat de pizza este

[ ... mai mult ]

Trăiește-ți serile de vară pe terasa Dopo Poco Trattoria

07 iunie 2017
Trăiește-ți serile de vară pe terasa Dopo Poco Trattoria

În primul weekend de vară, te invităm să spui ”Bun venit!” serilor lungi și relaxante de pe terasa Dopo Poco Trattoria, într-un cadru culinar și muzical deosebit.

Trebuie să înscrii vizita la terasa Dopo Poco Trattoria pe traseul activităților tale urbane de weekend, ce merită repetate zilnic. Pentru o seară perfectă, ți-am pregătit câteva surprize culinare surprinzătoare, pe care chef Marian și chef Giovanni ți le vor prezenta și servi din partea casei, în stil autentic italienesc.

Tot din partea casei, îți oferim, împreună cu partenerii noștri de la Casa de Vinuri Bucium, vinuri fremătătoare pentru ca întreaga experiență să fie trăită întocmai ca o escapadă pe un tărâm al bucuriilor simple și sincere.

Întreaga experiență va fi învăluită în acorduri muzicale din repertoriul italian și franțuzesc, astfel încât toate simțurile să se îmbine în completă armonie. Andrei Oloieri vine să ne încânte și să vă încânte cu un concept special de café-concert acordeon.

Te așteptăm sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 18:00 să împarți cu prietenii mâncarea, veselia și clipele de relaxare pe terasa Dopo Poco Trattoria.

Urmărește evenimentul în timp real pe pagina noastră de facebook!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Dopo Poco Trattoria

© 2017 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.