Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
Sărbătorești cu gusturi românești la Dopo Poco Trattoria
25 noiembrie 2017

Îmbrăcăm restaurantul în straie de sărbătoare românească și îl învăluim în gusturi tradiționale. Timp de 3 zile, Chef Giovanni gătește în aer liber ”bucate românești”. Într-un

[ ... mai mult ]

3 seri de poveste pe săptămână, la Dopo Poco Trattoria
13 noiembrie 2017

La început de săptămână, vrem să te surprindem cu experiențe culinare speciale, care să îți dea startul pozitiv de care ai nevoie pentru o săptămână constructivă și voioasă.

[ ... mai mult ]

Surprize de Halloween la Dopo Poco Trattoria
28 octombrie 2017

În loc de sperieturi și povești cu monștri, anul acesta de Halloween ți-am pregătit surprize, din acelea delicioase, îndulcite cu puțin mister, pe care pe nesăturate le-ai descoperi.

[ ... mai mult ]

Trăiește-ți serile de vară pe terasa Dopo Poco Trattoria

07 iunie 2017
Trăiește-ți serile de vară pe terasa Dopo Poco Trattoria

În primul weekend de vară, te invităm să spui ”Bun venit!” serilor lungi și relaxante de pe terasa Dopo Poco Trattoria, într-un cadru culinar și muzical deosebit.

Trebuie să înscrii vizita la terasa Dopo Poco Trattoria pe traseul activităților tale urbane de weekend, ce merită repetate zilnic. Pentru o seară perfectă, ți-am pregătit câteva surprize culinare surprinzătoare, pe care chef Marian și chef Giovanni ți le vor prezenta și servi din partea casei, în stil autentic italienesc.

Tot din partea casei, îți oferim, împreună cu partenerii noștri de la Casa de Vinuri Bucium, vinuri fremătătoare pentru ca întreaga experiență să fie trăită întocmai ca o escapadă pe un tărâm al bucuriilor simple și sincere.

Întreaga experiență va fi învăluită în acorduri muzicale din repertoriul italian și franțuzesc, astfel încât toate simțurile să se îmbine în completă armonie. Andrei Oloieri vine să ne încânte și să vă încânte cu un concept special de café-concert acordeon.

Te așteptăm sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 18:00 să împarți cu prietenii mâncarea, veselia și clipele de relaxare pe terasa Dopo Poco Trattoria.

Urmărește evenimentul în timp real pe pagina noastră de facebook!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
  •  
Dopo Poco Trattoria

© 2018 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.