Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Trăiește-ți serile de vară pe terasa Dopo Poco Trattoria

07 iunie 2017
Trăiește-ți serile de vară pe terasa Dopo Poco Trattoria

În primul weekend de vară, te invităm să spui ”Bun venit!” serilor lungi și relaxante de pe terasa Dopo Poco Trattoria, într-un cadru culinar și muzical deosebit.

Trebuie să înscrii vizita la terasa Dopo Poco Trattoria pe traseul activităților tale urbane de weekend, ce merită repetate zilnic. Pentru o seară perfectă, ți-am pregătit câteva surprize culinare surprinzătoare, pe care chef Marian și chef Giovanni ți le vor prezenta și servi din partea casei, în stil autentic italienesc.

Tot din partea casei, îți oferim, împreună cu partenerii noștri de la Casa de Vinuri Bucium, vinuri fremătătoare pentru ca întreaga experiență să fie trăită întocmai ca o escapadă pe un tărâm al bucuriilor simple și sincere.

Întreaga experiență va fi învăluită în acorduri muzicale din repertoriul italian și franțuzesc, astfel încât toate simțurile să se îmbine în completă armonie. Andrei Oloieri vine să ne încânte și să vă încânte cu un concept special de café-concert acordeon.

Te așteptăm sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 18:00 să împarți cu prietenii mâncarea, veselia și clipele de relaxare pe terasa Dopo Poco Trattoria.

Urmărește evenimentul în timp real pe pagina noastră de facebook!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.