Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Săptămâna vinului Oprișor la restaurant Dopo Poco Trattoria

01 martie 2017
Săptămâna vinului Oprișor la restaurant Dopo Poco Trattoria

Săptămâna aceasta, te invităm la Dopo Poco Trattoria să simți cum se îmbină într-un pahar moștenirea trecutului glorios, clipa prezentă înnobilată de un gust autentic și viziunea viitorului privit printre unduirile unui vin emblemă a spiritului românesc cultivat în zona Olteniei.

Alături de partenerii noștri de la Crama Oprișor, te purtăm prin experiența desfătării Bahice care capătă forma și aroma suavului vin alb, a vioiului vin roze și a intensului vin roșu.

În perioada 1 - 5 martie 2017, fiecare zi este conturată de gustul ales al unui sortiment de vin de la crama Oprișor. Dacă alegi să îți trăiești povestea culinară la Dopo Poco Trattoria, noi te răsplătim cu un pahar de vin din sortimentul zilei, oferit gratuit spre degustare, iar după ora 18.00, și cu o reducere de 20% la sticla de vin comandată.

Începem aventura gustului nobil cu vinul Rose Caloian, din struguri răsfățați sub soarele blând de pe plaiurile Olteniei. Un vin tânăr, de un rose zmeuriu, cu parfum de cireșe de mai și căpșuni. Cu gustul său echilibrat și elegant, vinul Rose Caloian este savurat cu plăcere alături de preparate din carne albă și somon fume.

În ton cu vremea primăvăratică, pe 2 și 3 martie vinurile alese pentru a-ți recompune ziua sunt Sauvignon Blanc Caloian și Fetească Neagră Caloian. De la buchetul de arome de flori de viță de vie, soc, flori de câmp și iarbă subțire ce parfumează vinul Sauvignon Blanc trecem la Feteasca Neagră, robustă și texturată cu arome de vișine negre, cireșe și prune uscate. Două vinuri antagonice, care descriu însă în același mod experiența pe care ți-o vor oferi: desăvârșită. Alege Feteasca Neagră pentru preparatele picante din carne și Sauvignon Blanc pentru salate sau preparatele din carne albă.

Finalul de săptămână te surprinde cu două sortimente de vin premium, ce redau personalitatea distinctă a vinurilor de la Crama Oprișor. Chardonnay La Cetate, ce alunecă mătăsos din pahar pe suflet te va surprinde cu aromele florale de citrice, împreunate cu cele de alune, migdale și esență de vanilie. Alături, Merlot La Cetate este întruchiparea licorii fericirii, de un roșu-cireașă, cu arome de condimente și fructe roșii, într-un gust echilibrat, dar corpolent, numai bun să-ți stropești papilele împreună cu preparatele din carne de porc.

Te așteptăm la Dopo Poco Trattoria!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2020 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.