Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Săptămâna vinului Jidvei la Dopo Poco Trattoria

07 februarie 2017
Săptămâna vinului Jidvei la Dopo Poco Trattoria

La Dopo Poco Trattoria, fiecare masă este un festival de arome și savori, în care preparatele joacă un rol bine definit pentru a mulțumi cel mai pretențios public: gustul tău. În cinstea lui, ți-am pregătit o săptămână de experiențe culinare desăvârșite.

În perioada 8 – 14 februarie (după ora 18:00), te servim cu alesele vinuri Jidvei, la o reducere de 20%. În fiecare zi, un sortiment diferit!
Începem incursiunea în aventura gastronomică deplină cu vinurile din gama Nec Plus Ultra. Din soiuri de struguri cultivați pe terenuri prielnice, sortimentele gamei, medaliatul Sauvignon Blanc  și nobilul Roze, își dezvăluie aromele variate într-un pahar de băutură fină. Pe 8, 9 și 10 februarie, aceste sortimente de vin vor fi la reducere de 20%, pentru ca tu să te bucuri de gustul desăvârșit al unui vin cu personalitate.

Un vin untos și cremos, din struguri culeși de pe parcele cu expunere sudică, Ana Chardonnay are gustul deosebit de elegant și rafinat ce i-ar face cinste până și lui Dionysos. Pe 11 februarie, te cinstim pe tine cu acest vin deosebit, oferit cu o reducere de 20%.

Aventura continuă în note armonioase de floare de salcâm, pere mature și mere, potențate de senzația subtilă a cojilor de citrice. Maria – Fetească Albă este sortimentul zilei pe 12 februarie. Un buchet de arome într-un vin de poveste.
Un amestec complex, ușor picant, de petală de trandafir roz, cireșe roșii, fragi, zmeură și căpșuni anunță începutul unei experiențe înnobilate de un vin cu personalitate și aromă autentică. Este sortimentul Roze din gama Mysterium, o combinație exclusivistă de Cabernet Sauvignon, Shiraz și Pinot Noir, cu care te încântăm pe 13 februarie.

Săptămâna vinului la Dopo Poco Trattoria se încheie cu acorduri romantice și gustul vibrant al unui vin spumant. Pe 14 februarie, emoția de a sărbători dragostea este învăluită în gustul bun al vinului spumant Mărgăritar. Produs după metoda tradițională din Champagne, vinul Mărgăritar îți dezvăluie senzația perlată și fină de băutură aleasă, perfectă pentru o seară de poveste.

Te așteptăm cu drag la Dopo Poco Trattoria!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.