Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Săptămâna vinului Cotnari la Dopo Poco Trattoria

07 martie 2017
Săptămâna vinului Cotnari la Dopo Poco Trattoria

Experiența la Dopo Poco Trattoria e o promisiune, o promisiune că spiritul vesel, gustul rafinat și esențele fericirii se vor întâlni, dând naștere unui moment de poveste. Spiritul vesel ești tu, gustul rafinat este oricare dintre preparatele din meniul nostru, iar esențele fericirii sunt, săptămâna aceasta, alesele vinuri de la Casa de Vinuri Cotnari.

Rose precum obrajii îmbujorați ai unei femei ce trăiește cu emoție, roșu intens ca un apus de toamnă târzie sau auriu ca unduirile razelor de soare pe podgoare, vinurile Cotnari te vor însoți în experiența culinară deplină de care ai parte mereu la Dopo Poco Trattoria.

Împreună cu partenerii noștri de la Casa de Vinuri Cotnari te întâmpinăm, în perioada 8 - 12 martie 2017, cu un pahar de vin românesc oferit gratuit spre degustare și cu reduceri de 20% la sticla de vin comandată, din sortimentele Busuioacă de Bohotin demisec și Fetească Neagră sec din gama Domenii și Grasă de Cotnari sec din gama Colocviu.

Începem săptămâna vinului Cotnari învăluiți în nuanțele de trandafir topit al vinului rose. Pe 8 martie, sărbătorim Ziua Internațională a Femeii cu un vin cu esență feminină, la fel de frumos, ispititor, parfumat și perfect ca prezența femeilor. Special pentru doamne și pentru cei care le apreciază, oferim spre degustare Busuioaca de Bohotin și o reducere de 20% la sticla de vin pentru ca ziua de 8 martie să fie o adevărată sărbătoare.

Pe 9 și 10 martie, Grasa de Cotnari ce a înnobilat mesele renumiților domnitori de odinioară te surprinde astăzi cu aromele sale complexe, în care s-au întâlnit tradiția, experiența și bogăția naturii.

Feteasca Neagră încheie săptămâna vinului, însă nu oricum, ci provocându-ți gustul cu aromele sale elegante, dar în același timp năprasnice, depășind cu mult experiențele cotidiene banale, îndemnându-te să-ți deschizi simțurile pentru a îmbrățișa ineditul.

Săptămâna aceasta o trăiești alături de Dopo Poco Trattoria și Casa de Vinuri Cotnari!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.