Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Săptămâna vinului Bucium la restaurant Dopo Poco Trattoria

18 februarie 2017
Săptămâna vinului Bucium la restaurant Dopo Poco Trattoria

Există un loc unde experiențele desăvârșite ți se dezvăluie în farfurie și ți se citesc pe chip. Dopo Poco Trattoria este restaurantul în care îți oferim întotdeauna mai mult decât preparate. Îți creăm o poveste culinară deplină, personalizată cu rafinament.

În perioada 20 – 26 februarie, te servim cu alese vinuri Bucium, la o reducere de 20%. În fiecare zi, un sortiment diferit!

Săptămâna este deschisă cu vinul Fresca Fetească Albă, un vin demisec, catifelat și generos, ce te poartă printre arome împletite de flori de viță de vie și pere văratece. Servit rece, la temperaturi între 8 și 10° C, alături de preparate ușoare, această Fetească Albă din struguri cultivați pe colinele ieșene este un vin perfect pentru a-ți însoți preparatele savurate la Dopo Poco Trattoria, pe 20 și 21 februarie.

Pe 22 și 23 februarie, sortimentul zilei este Fresca Rose – Busuioacă de Bohotin, un vin elegant ce concentrează aroma inconfundabilă de grapefruit, culoarea trandafirie a strugurilor dezmierdați de soarele blând de toamnă și gustul cu o nuanță de amărui în stropi de licoare nobilă. Este accesoriul distins ce însoțește preparatele din carne albă, brânzeturile sau deserturile într-o experiență a gustului celebrată cu rafinament.

Ziua romantică de 24 februarie este sărbătorită cu Spumant Festiv Rose, un vin spumant învăluit în culoare și parfum, ce freamătă a festivism. Acest spumant îți amplifică plăcerea savurării unui desert și împlinește clipele speciale în care sărbătorești.

25 februarie este ziua rezervată vinului Fresca Fetească Neagră de Bucium, liantul ce unește toate aromele preparatelor de pe masă într-un gust unic deplin.

Iar săptămâna se încheie cu Fresca Cabernet Sauvignon, un vin robust și generos, mărturie a faptului că uneori timpul înnobilează gustul. Fresca Cabernet Sauvignon de Bucium desăvârșește gustul preparatelor consistente pe bază de carne și a fripturii de porc.

Te așteptăm cu drag la Dopo Poco Trattoria să te bucuri de preparate savuroase și vinuri alese!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2020 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.