Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi - Restaurantul este inchis.
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Noua locație Dopo Poco Trattoria

30 august 2016
Noua locație Dopo Poco Trattoria

Dopo Poco Trattoria este un puzzle de gusturi rafinate, design fermecător și atmosferă de poveste pe care îl deslușești de cum intri în restaurant și iei prima gustare din preparatele savuroase. Noua locație recreează cu desăvârșire acest cadru în care răsfățul gustului, al privirii și al sufletului devine posibil.

Situat într-o zonă centrală, în centrul orașului Iași, restaurantul Dopo Poco Trattoria surprinde prin design-ul modern, deschis, accentuat de elemente ale naturii. Astfel, se păstrează echilibrul dintre dinamica urbană și relaxarea regăsită în natură, în încercarea, de altfel reușită, de a oferi clienților un moment de intimitate chiar și în centrul unui oraș însuflețit.

Te așteptăm, pe strada Palat, nr.1, în incinta Moldova Center, să te bucuri de o reușită poveste culinară!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.