Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
Sărbătorești cu gusturi românești la Dopo Poco Trattoria
25 noiembrie 2017

Îmbrăcăm restaurantul în straie de sărbătoare românească și îl învăluim în gusturi tradiționale. Timp de 3 zile, Chef Giovanni gătește în aer liber ”bucate românești”. Într-un

[ ... mai mult ]

3 seri de poveste pe săptămână, la Dopo Poco Trattoria
13 noiembrie 2017

La început de săptămână, vrem să te surprindem cu experiențe culinare speciale, care să îți dea startul pozitiv de care ai nevoie pentru o săptămână constructivă și voioasă.

[ ... mai mult ]

Surprize de Halloween la Dopo Poco Trattoria
28 octombrie 2017

În loc de sperieturi și povești cu monștri, anul acesta de Halloween ți-am pregătit surprize, din acelea delicioase, îndulcite cu puțin mister, pe care pe nesăturate le-ai descoperi.

[ ... mai mult ]

Noua locație Dopo Poco Trattoria

30 august 2016
Noua locație Dopo Poco Trattoria

Dopo Poco Trattoria este un puzzle de gusturi rafinate, design fermecător și atmosferă de poveste pe care îl deslușești de cum intri în restaurant și iei prima gustare din preparatele savuroase. Noua locație recreează cu desăvârșire acest cadru în care răsfățul gustului, al privirii și al sufletului devine posibil.

Situat într-o zonă centrală, în centrul orașului Iași, restaurantul Dopo Poco Trattoria surprinde prin design-ul modern, deschis, accentuat de elemente ale naturii. Astfel, se păstrează echilibrul dintre dinamica urbană și relaxarea regăsită în natură, în încercarea, de altfel reușită, de a oferi clienților un moment de intimitate chiar și în centrul unui oraș însuflețit.

Te așteptăm, pe strada Palat, nr.1, în incinta Moldova Center, să te bucuri de o reușită poveste culinară!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
  •  
Dopo Poco Trattoria

© 2018 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.