Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web
RO
0744 22 55 99 / 0232 922 - rezervări și comenzi
Adună toată familia la masă... la Dopo Poco Restaurant - primești pizza gratis pentru copii
18 octombrie 2018

Cele mai gustoase mese sunt cele pe care le savurezi alături de cei dragi. Noi ne dorim să-ți creăm cât mai multe astfel de momente. Așa că am pregătit o surpriză pentru sufletul oricărei

[ ... mai mult ]

Sprijin pentru Andreea Rodiana
02 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 16 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

[ ... mai mult ]

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco
14 februarie 2017

Dopo Poco Trattoria devine Restaurant Dopo Poco. Din 14 februarie, vei putea savura și în restaurant preparatele cu care te-am obișnuit timp de 10 ani, dar și noutăți din bucătăria Dopo Poco.

[ ... mai mult ]

Gustul iubirii se simte la Dopo Poco Trattoria

08 februarie 2017
Gustul iubirii se simte la Dopo Poco Trattoria

Iubirea se regăsește în orice. În preparatele cu care te servim, în gustul unei băuturi alese, în decorul cald, luminat și în sufletele fericite.

La Dopo Poco Trattoria, sărbătorim în fiecare an iubirea, de fiecare dată cu și mai mult entuziasm și surprize pentru cei care aleg să celebreze dragostea în restaurantul nostru. Anul acesta, îți oferim o experiență completă, cu înfățișare, gust, parfum și sunete de iubire.

Într-un decor romantic, cu inima tresăltând în acorduri de pian, învăluită în aroma și gustul unor preparate speciale, seara de Valentine’s Day petrecută la Dopo Poco Trattoria va fi una memorabilă. De o astfel de experiență te poți bucura și tu.

Dacă treci pragul restaurantului nostru în perioada 8 – 13 februarie și împărtășești cu noi viziunea ta asupra dragostei, poți câștiga o cină romantică în seara de 14 februarie.

Pentru asta trebuie:

· Să vii în restaurantul Dopo Poco Trattoria, în perioada 8 – 13 februarie.

· Să faci, în restaurant, o fotografie reprezentativă pentru a ilustra dragostea, în orice formă dorești. Poate fi dragostea față de o altă persoană, față de mâncare, față de viață, limitele creativității tu le stabilești.

· Să urci fotografia pe pagina noastră de facebook, într-un comentariu la această postare.

· Să te bucuri de timpul petrecut la Dopo Poco Trattoria și să speri că vei fi chiar tu câștigătorul concursului.

Fotografiile trebuie făcute în perioada 8 – 13 februarie, în restaurantul Dopo Poco Trattoria, și încărcate pe pagina noastră de facebook oricând în această perioadă, până cel târziu 13 februarie 2017, la ora 23:00. Câștigătorul va fi ales și anunțat în seara de 13 februarie, prin extragere aleatorie, cu ajutorul aplicației www.commentpicker.com.

Valoarea cinei este de 150 ron, iar câștigătorul se poate bucura de ea doar pe 14 februarie 2017, în restaurantul Dopo Poco Trattoria. Premiul nu poate fi schimbat în bani.

Așteptăm fotografiile voastre! Mult succes!

Distribuie pe Facebook
Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Click aici pentru abonare!
Dopo Poco Trattoria

© 2021 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.