Activați javaScript in browser pentru a vizualiza corect pagina web

Review Dopo Poco Restaurant

Guestbook

Dacă preparatele, personalul și atmosfera din restaurantul nostru ți-au conturat o frumoasă poveste culinară, acum, te rugăm pe tine să ne lași o poveste de spus mai departe.

Te invităm cu mare drag să descrii în secțiunea Guestbook experiența de care ai avut parte în restaurantul Dopo Poco Trattoria.

10.05.2016 Adrian Păduraru

Unul dintre locurile care adaugă un strop din BUCURIA DE A TRĂI, între Sărărie și Universitatea în inima și din inima Dulcelui Unic Târg Iași.

08.05.2016 Irina Margareta Nistor

Un prânz cu soare și rafinament, cu chelneri ca-n filme: Mircea, care știe să recomande cât să nu-ți pară rău că ai mers pe mâna lui cu desertul chefului cu îmbunătățiri (de înghețată). Mulțumesc pentru masă! A fost bună și gustoasă.

06.05.2016 Cătălin Botezatu

Felicitări pentru acest loc minunat și pentru mâncarea excelentă. Cu drag Cătălin Botezatu

05.05.2016 Ion Bîrlădeanu și domnul Daniel

Astă seară, 5 mai 2016, am luat cina împreună cu domnul Daniel, unde am fost serviți exemplar cu multă plăcere de domnul Mircea, un ospătar cu bun simț. Ion Bîrlădeanu, artist pop-art internațional.

Dacă e ceva cu care niciun alt restaurant nu se poate lăuda, e imaginea celor doi ospătari care ascultau fascinați explicațiile lui Nea Ion Bîrlădeanu privindu-i colajele. Cu o așa dragoste de cultură și artă nici măcar o trattoria din Florența nu se poate lăuda - mai sus pomenitul, domn Daniel.

10.09.2015 Lucian

Este un local plăcut cu spațiu interior și exterior. Servire promptă și discretă. Bucătăria la înălțime.

Remarc două lucuri separat: muzica din fundal a avut volumul cel mai potrivit, am putut vorbi la masă cu plăcere și, la interval de o săptămână, am putut să-mi recuperez un obiect uitat în grabă la plecare. Vă mulțumesc.

23.04.2015 Mihaela Tatu

Ați pus mare presiune pe umerii mei. Sunt prima care trebuie (sau nu) să scriu câteva rânduri despre Trattoria Dopo? Și iată...Dacă mâine dimineață voi urca pe cântar și voi avea cu câteva kg mai mult decât ieri, voi sunteți de vină! Mulțumesc pentru servire, calitatea mâncării, ambianță, promptitudine, atitudine! Restaurantul Dopo Poco va face parte absolut din obiectivele pe care le voi (nu doar) vizita, de câte ori voi veni în Iași.

31.05.2014 Silviu Lache

Ambianţă caldă şi primitoare, muzică potrivită şi în surdină, personal cu stil, un chef cu personalitate, multe ingrediente originale de la Bella Italia, cele indigene proaspete şi parfumate. O ofertă variată, pentru toate gusturile, cu memorabile accente italiene. O selecţie remarcabilă de vinuri, aperitive şi tării. Un loc în care merită să revii cu plăcere.

21.11.2012 Tudor Tesu

Locație selectă, mâncăruri foarte bune și personal amabil. Recomand cu căldură acest retras restaurant din zona Copou pentru o seară în oraș!

04.11.2012 Adrian CIOROIANU

Acum trei săptămâni am fost la Iaşi, într-o vizită (universitară). Era încă frumos afară, trotuarul din faţa Universităţii „Al. I. Cuza“ era curat şi însorit, trotuarele Copoului miroseau a gutui iar la trattoria cu terasă, unde m-au dus amicii două seri la rând – n-o pot numi, evident –, nu numai că vinul la carafă era foarte bun, foarte roşu, foarte mult şi taman la temperatura potrivită.

01.11.2012 Diana Elena

Am aflat de Dopo Poco Trattoria de la un prieten. Mi l-a recomandat ca fiind deosebit de elegant și select. Am decis să merg și eu într-o seară cu familia mea. Trebuie să recunosc că am rămas uimită. Designul rafinat, personalul atent și mâncarea absolut delicioasă m-au captivat instantaneu. Vă acord nota 10 pentru tot și vă includ printre restaurantele mele preferate.

Vrem să ascultăm şi povestea ta!


Rețele Sociale
Parteneri
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
Dopo Poco Trattoria

© 2017 DopoPocoTrattoria.ro | All Rights Reserved.